Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.timemag.ro (denumita in continuare Timemag) implica acceptul dumneavoastra in mod expres si neechivoc al termenilor si conditiilor de utilizare definite mai jos. Site-ul www.timemag.ro este detinut si administrat de catre S.C. Leons Impex S.R.L.,cu domiciliul in Vadu Crisului, Str. Principala nr. 290, Judet Bihor, Cod unic inregistrare: RO5141981, Nr Reg. Com.: J05/356/1994.

Termenii folositi mai jos vor insemna:

Cumparator/Client – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator – SC Leons Impex S.R.L.
Produs – orice produs (ceas, bijuterie, curea, accesoriu) din magazinul online Timemag.
Comanda – un document electronic sau comanda telefonica/ prin e-mail intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsul si Cumparatorul este de acord sa primeasca Produsul si sa faca plata contravalorii acestuia. Aceasta presupune acceptarea Termenilor si Conditiilor website-ului.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor asa cum sunt precizate in Comanda.

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Leons Impex SRL prin intermediul magazinului online Timemag catre cumparator. Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse conditiilor de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesarea si utilizarea site-ului Timemag reprezinta acordul dumneavoastra, in mod expres si fara echivoc, asupra acestor termeni si conditii. Va rugam sa luati la cunostinta ca orice alte acorduri anterioare intre dumneavoastra si Leons Impex SRL sunt inlocuite prin prevederile mentionate pe acest site. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile mentionate, va rugam sa nu utilizati site-ul Timemag. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, precum si continutul si/sau structura site-ului. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, specificatiile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site pot fi modificate in orice moment, fara sa fie necesara o notificare prealabila. Va rugam sa consultati permanent sectiunea de Termeni si Conditii, pentru a fi la curent cu orice modificari sau actualizari intervenite.

Informatiile furnizate catre Timemag sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare (conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Leons Impex SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de vizitatorul website-ului Timemag).

SC Leons Impex SRL nu furnizeaza datele dumneavoastra unor terti (cu exceptia societatii bancare sau a curierilor colaboratori, in masura in care aceste informatii le sunt necesare in relatia cu dvs. – expediere, plata contravaloare produs(e), nu incureajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Toate preturile si toate costurile din cadrul website-ului Timemag sunt exprimate in LEI si includ TVA (19%).

Prin generarea optiunii de cumparare si de acceptare a tuturor Termenilor si conditiilor, Clientul se obliga sa plateasca pretul produsului comandat si Timemag se obliga sa livreze produsul in stare conforma, noua si ambalata, la adresa din Romania comunicata de catre Client in cadrul website-ului.

Daca Timemag nu isi poate indeplini obligatiile datorita unor cazuri fortuite aflate in afara posibilitatii sale de control, acesta este exonerat de raspundere fata de orice pretentii ale Clientului pentru orice posibile prejudicii cauzate in astfel de imprejurari.

Continutul website-ului Timemag (grafica, logo, poze, descrieri, imagini, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email) apartine in exclusivitate Leons Impex SRL – este protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala si orice folosire a sa in alt mod decat pentru vizualizare produse si comanda, fara acordul explicit al Leons Impex SRL, se pedepseste conform legii.

Eventualele dispute privind executarea contractului la distanta se interpreteaza in baza legilor din Romania si se judeca exclusiv de catre instantele din Romania.

Daca Utilizatorul website-ului nu este de acord cu Termenii si conditiile, acesta nu are permisiunea Leons Impex SRL sa utilizeze continutul website-ului, utilizarea continutului website-ului fara permisiunea detinatorului atragang raspunderea civila sau penala a Utilizatorului, dupa caz.

Prin accesarea Timemag, Utilizatorul accepta Termenii si Conditiile enumerate. Accesarea si utilizarea Timemag presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre Utilizator si administratorul site-ului Timemag si trebuie executata de către ambele parti. Aceasta inseamna ca Timemag se obliga sa livreze produsele sau serviciile comandate, iar Utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii. Clientul, nu este exonerat de obligatia de plata a cheltuielilor de curierat tur-retur in cazul in care, produsele sunt trimise si neridicate in termen de 7 zile de la confirmarea livrarii.

S.C. Leons Impex S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Timemag va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata pentru comenzile dumneavoastra:

Ramburs la livrare: contravaloarea coletului se plateste curierului care efectueaza livrarea. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.
Transfer bancar: este emisa o factura care se va trimite prin e-mail catre client; livrarea marfii se face dupa intrarea contravalorii produsului(produselor) in contul S.C. Leons Impex S.R.L. Datele necesare pentru plata prin ordin de plata se afla pe factura. Pentru plata prin ordin de plata selectati in procesul de finalizare : „Plata in avans prin ordin de plata”.
Plata cu cardul

Toate produsele (ceasuri) comercializate de Timemag beneficiaza de garantie nationala/internationala de 24 luni. Produsele sunt originale, contin toate elementele producatorului (cutie, manual utilizare) si vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legile O.G. 21/1992, O.G. 174/2008 si Legea 449/2003 si nu afecteaza drepturile consumatorilor. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (numar de serie sau ambalaj ), impreuna cu accesoriile si documentele aferente: factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia (a se citi sectiunea Garantie).

Calitatea produselor este certificata de catre producatorul international al acestora.