Despre Noi

Compania SC Leons Impex SRL cu sediul in loc. Vadu Crisului Nr. 290, C.U.I. RO 5141981, nr. reg. Comertului Bihor: J05/356/1994 a fost infintata in anul 1994.

Compania este detinatoarea magazinului online TimeMag si a magazinelor fizice “Edifice Watches & Jewelry“ si a magazinelor de tip insula “Edifice“ prezente in partea vestica a tarii in orasele: Oradea, Cluj Napoca si Timisoara.

Conceptul de magazine Edifice Watches & Jewelry este un concept care vine in intampinarea clientilor dornici de a se afla in pas cu timpul , oferindu-le produse de calitate importate direct de la producatori internationali precum si produse luate de la alti reprezentanti legali.

Conceptul de tip insula Edifice tinteste o piata care porneste de la preturi joase pana la preturi medii. Aici amintim de renumitele branduri japoneze Q&Q si Casio precum si alte branduri care au mecanism japonez Myota cum ar fi Timestar, Daniel Klein etc.

Deviza echipei noastre este ca orice client al magazinelor noastre sa se simta multumit, si bine informat despre produsul achizitionat ,sa poata beneficia direct in magazine de unele avantaje majore la achizitionarea produselor cum ar fi ajustarile pe loc la bratarile metalice fara un alt cost suplimentar, si nu in ultimul rand sa beneficieze de respectul cuvenit.

Contact

Program

Luni - Vineri: 9:00-17:00

Va stam la dispozitie pentru orice intrebare, nelamurire sau sugestie. Folositi formularul de mai jos pentru a ne contacta, sau ne puteti suna direct pe numarul de telefon: 0774 / 602.093, respectiv trimite mesaj la adresa: office@timemag.ro.